Skip to main content

Hartevelt heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met de wereldwijde verzend- en logistieke dienstverlener DHL. De samenwerking is gericht op het verbeteren van de verzendmogelijkheden van Hartevelt en het bieden van aansluitende bezorgopties aan klanten. Door het partnerschap krijgt Hartevelt nu ook toegang tot het uitgebreide netwerk van verzenddiensten van DHL, waaronder expresbezorging, internationale verzending en inklaring. Hierdoor kunnen we klanten meer verzendopties bieden, zowel nationaal als internationaal.

“We zijn altijd op zoek naar manieren om onze diensten te verbeteren en beter aan de behoeften van onze klanten te voldoen”, verteld Roy de Zoete. “Deze samenwerking met DHL is een bewijs van die toewijding en we kijken uit naar een prettige samenwerking.

DHL is wereldleider op het gebied van logistiek en verzending, met vestigingen in meer dan 220 landen en gebieden over de hele wereld. Het bedrijf heeft een sterke reputatie op het gebied van betrouwbare en efficiënte levering, evenals geavanceerde technologie en klantenondersteuning.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van DHL voor het verzenden van uw producten, neem dan gerust contact met ons op.