Skip to main content

Diensten

Wereldwijd versturen
B2B+ B2C
Hang + lig georiënteerd
4 PL supply chain services
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis

Diensten die een echte meerwaarde voegen aan de supply chain

Onze deskundigheid in logistiek voor mode- en lifestylemerken kan uw merk helpen te voldoen aan de eisen van de klant. We bieden een breed assortiment aan dienstverlening op maat van uw leverings- en presentatievoorkeuren en voegen waarde toe om de winkelervaring van uw klanten na de bestelling te verbeteren.

Goederenontvangst

Ons ontvangstteam voert een nauwgezette controle uit op alle inkomende goederen, waarbij we met onze expertise zorgen voor 100% correcte controle op deze goederen. Hierbij wordt gecontroleerd op kwaliteitscontrole, volume- en gewichtsmeting per artikel en eventuele afwijkingen, die vervolgens aan onze klant (Vendor rating) worden gerapporteerd. Hartevelt biedt snelle inkomende boekingen, waarbij precisie in het vervolgtraject voorop staat. Daarnaast helpen we bij het voorkomen van leveringsproblemen bij leveranciers door het opstellen van leveranciersvoorwaarden.

Orderverwerking

Orders komen bij ons binnen via vooraf besproken digitale koppeling en we voeren B2B en B2C orders uit via een geautomatiseerd proces. Dit gebeurt met behulp van onze geavanceerde liggende en hangende sorteermachines, die respectievelijk 8000 en 4000 stuks per uur kunnen verwerken. Dankzij dit systeem kunnen we snelle leveringen garanderen. We betrekken de klant vanaf de registratie bij de leveringsplanning om hen duidelijkheid te verschaffen.

Verpakken

Bij Hartevelt zorgen we ervoor dat alle B2B en B2C orders 100% accuraat worden verzonden. Om dit te bereiken integreren we klantspecifieke eisen in ons geavanceerde WMS-systeem, waardoor ons inpakteam precies weet hoe elke order verpakt moet worden. Ons geautomatiseerde verpakkingsstation zorgt voor een nauwkeurige weging van de bestellingen en leidt ze naar de juiste verpakkingstafel, waar de juiste maat verpakking al klaarstaat voordat de bestelling aankomt. Tijdens het verpakkingsproces zijn alle diensten met, eventueel toegevoegde waarde (VAS), zichtbaar op het verpakkingsscherm. Ons geavanceerde printsysteem maakt het bovendien mogelijk om flyers of brochures toe te voegen. We scannen alle orders zodra ze zijn verpakt en ingeladen in de voertuigen van de vervoerders.

Retourverwerking

Bij Hartevelt begrijpen we het belang van een effectieve retourlogistiek voor het behoud van de reputatie van uw merk. Daarom garanderen we een snelle, zorgvuldige en transparante verwerking van retouren. We nemen onze afspraken serieus en alle (web)retouren worden de dag na ontvangst van de vervoerder zorgvuldig verwerkt. Met onze 75+ jaar ervaring in de modebranche en onze was- en reconditioneringsmogelijkheden kunnen we u helpen uw retourpercentage te verlagen. We voeren een grondige kwaliteits- en barcodecontrole uit voordat we artikelen terug in voorraad nemen, zodat alleen producten van hoge kwaliteit beschikbaar zijn voor uw klanten.

Reconditionering

Het is essentieel dat uw klanten hun kostuums, jassen, jurken of werkkleding in perfecte staat ontvangen, direct uit de verpakking. Bij Hartevelt bieden we uitgebreide reparatiediensten om ervoor te zorgen dat uw artikelen naar behoefte worden gestreken, gestoomd, opgehangen, gevouwen of gereinigd. Onze twee geavanceerde en professionele stoomtunnels zorgen ervoor dat elk item kreukvrij de voorraad ingaat. We bieden de mogelijkheid om samples aan u toe te sturen. Echter is het ook mogelijk om de volledige verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van uw artikelen bij Hartevelt neer te leggen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Onze tunnelsoftware bevat verschillende programma’s die ontworpen zijn om elk type stof te reconditioneren, zodat uw artikelen de juiste zorg krijgen die ze nodig hebben.

Reiniging

Onze reinigingsdiensten zijn al meer dan 75 jaar een begrip in de branche. We zijn gespecialiseerd in het in korte tijd verwerken van grote partijen voor de zakelijke markt. Onze expertise stelt ons in staat om confectieproblemen met betrekking tot vlekken, onaangename geuren en andere problemen snel en efficiënt op te lossen, waardoor we een waardevolle partner zijn voor zowel B2B als B2C retourstromen. Zodra de producten in hun perfecte staat zijn hersteld, worden ze teruggebracht naar de voorraad voor wederverkoop. Als ze niet aan de vereiste normen voldoen, reinigen we ze of bieden we ze aan als “preloved” producten. Deze unieke aanpak onderscheidt ons van andere reinigingsdiensten.

Voorraadbeheersysteem

Het handhaven van nauwkeurige voorraadniveaus is cruciaal voor een soepele doorstroom en het voorkomen van omzetverlies. Bij Hartevelt bereiken we dit door middel van geavanceerde IT-systemen die dagelijkse en automatische controle van de voorraadniveaus mogelijk maken. Onze voorraad synchronisatie oplossingen zorgen ervoor dat de voorraadniveaus in zowel de systemen van de klant als ons magazijn op elkaar zijn afgestemd, en we nemen de verantwoordelijkheid voor het handhaven van gelijke voorraadniveaus. Deze aanpak stelt ons in staat ervoor te zorgen dat onze klanten toegang hebben tot de producten wanneer ze die nodig hebben, waardoor hun tevredenheid wordt verbeterd en hun activiteiten zo min mogelijk worden verstoord.

Benieuwd wat Hartevelt voor u kan betekenen?

Rondleiding aanvragen