Skip to main content

We willen onze samenwerking met twee vooraanstaande modemerken, Beachlife en Cyell, graag in de schijnwerpers zetten. Deze samenwerking bestaat uit onze toewijding om de best mogelijke dienstverlening op het gebied van mode-fulfilment te bieden.

Beachlife en Cyell zijn twee prominente spelers in de mode-industrie en staan bekend om hun modieuze badmodecollecties die de essentie van zomer en stijl bestaan. Het is dus geen verrassing dat hun groeiende klantenkring een betrouwbare en efficiënte logistieke partner nodig heeft om aan de groeiende vraag te voldoen.

Hier komt Hartevelt in beeld. Als expert op het gebied van fashion-fulfilment zijn wij optimaal uitgerust om de distributie en logistieke uitdagingen van Beachlife en Cyell te beheren. Dankzij onze state-of-the-art technologie en een ervaren team wordt elk kledingstuk met zorg behandeld en op tijd afgeleverd.

Deze samenwerking onderstreept onze voortdurende inspanningen om bedrijven in de mode-industrie te ondersteunen. Het vertrouwen dat Beachlife en Cyell in ons hebben, versterkt onze positie als de eerste keuze voor mode fulfilment.

“We zijn enorm enthousiast over deze samenwerking”, aldus Marloes Heijmans, CEO bij Beachlife of Cyell. “De expertise en efficiënte aanpak van Hartevelt maken hen tot de ideale partner voor ons, zeker in deze tijden van snelle groei.”