Skip to main content

Wij zijn verheugd om een gloednieuwe samenwerking aan te kondigen met het vooraanstaande lifestyle merk 10DAYS, die vanaf half november van start gaat. Bekend om hun unieke stijl en tijdloze collecties, staat 10DAYS aan de vooravond van een nieuwe stap in samenwerking met Hartevelt.

Wij kijken er erg naar uit om samen te werken met 10DAYS, een merk dat zich onderscheidt door zijn innovatieve en duurzame aanpak in de mode-industrie. Deze samenwerking bouwt voort op onze eerdere succesverhalen in het bieden van fulfilmentdiensten aan gerenommeerde modebedrijven. Uniek in onze samenwerking met 10DAYS is dat wij een uitgebreid scala aan diensten zullen behandelen, waaronder B2B, B2C en retourenbeheer. Deze veelzijdige aanpak onderscheidt ons in de industrie, concludeert 10DAYS na vergelijkingen met zeven andere logistieke dienstverleners.

Deze samenwerking met 10DAYS omvat ons volledige pakket van fashion fulfilmentdiensten, gericht op het maximaliseren van efficiëntie en klanttevredenheid. Met de start in november, zijn zowel Hartevelt als 10DAYS toegewijd aan een lange termijn

partnerschap dat beide merken zal versterken in hun respectievelijke markten.

10DAYS zal profiteren van onze expertise in logistiek en distributie, waardoor zij hun klanten sneller en effectiever kunnen bereiken. Voor Hartevelt betekent deze samenwerking een verdere versteviging van hun positie in fashion fulfilment, evenals nieuwe kansen voor groei en innovatie. Onze unieke capaciteit om B2B, B2C en retouren efficiënt te beheren, is een bewijs van onze innovatieve aanpak in de logistieke sector.

“Door de krachten te bundelen met Hartevelt, een toonaangevende naam binnen fashion fulfilment, kunnen we onze distributiekanalen uitbreiden en onze klantenservice optimaliseren. Dit partnerschap stelt ons in staat om sneller te reageren op marktveranderingen en efficiënter te werken, wat uiteindelijk onze klanten ten goede komt. Wij kijken uit naar de gezamenlijke groei, en zijn enthousiast over de synergiën die deze samenwerking zal opleveren,” zegt Marie-Jose, CEO van 10DAYS.

Vanuit Hartevelt voegt Roy de Zoete (CCO/CFO) toe: “Wij zijn trots om samen te werken met een vooruitstrevend merk als 10DAYS. Deze samenwerking is een stempel op onze toewijding aan het uitblinken in fashion fulfilment en onze unieke positie in het beheren van diverse aspecten zoals B2B, B2C en retouren, wat ons onderscheidt in de industrie.”

De samenwerking tussen Hartevelt en 10DAYS belooft veel goeds voor de toekomst, niet alleen voor beide bedrijven maar ook voor de mode-industrie als geheel. Hartevelt blijft zich inzetten voor het smeden van sterke partnerschappen en het handhaven van hun leiderschapspositie in de fashion fulfilmentsector i.c.m. de reconditionerings ervaring.