Skip to main content

Hartevelt heeft onlangs de uitbreiding van zijn warehouse voltooid, waarmee 850 vierkante meter aan extra vloeroppervlakte is toegevoegd. Deze uitbreiding, verdeeld over twee hangende niveaus, is ontworpen om de capaciteit voor opslag en orderverwerking te vergroten, in lijn met de groeiende vraag naar de fulfilmentdiensten van Hartevelt.

De uitbreiding streeft ernaar de operationele efficiëntie binnen het warehouse te verbeteren, waardoor Hartevelt in staat is om de doorlooptijden te verkorten en de klanttevredenheid te verhogen. Dit is een direct gevolg van de mogelijkheid om meer voorraad te beheren en een groter volume aan bestellingen te verwerken. Het bouwproces van deze uitbreiding is vastgelegd in een timelapse-video, die een overzicht biedt van de ontwikkelingen van begin tot eind.

Roy de Zoete, benadrukt het belang van deze uitbreiding: “Deze nieuwe ruimte is essentieel voor onze inspanningen om onze dienstverlening te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van onze klanten. Het stelt ons in staat om efficiënter te werken en onze positie in de markt te handhaven.”

Voor meer informatie over de uitbreiding neem contact met ons op en bekijk onderstaand de timelapse.